Showing: 1 - 1 of 1 Articles

ProSlim Active – негативни коментари, мислења, цена, официјална веб-страница

& nbsp; Капки од ProSlim Active е поставен како иновативен производ за губење на тежината. Тие се произведени во Федерацијата Европа, се релативно евтини и поседуваат природен состав. Како алатка е повлечена од страна на лекар, нутриционисти, и оние кои го користат капки во пракса? Дали тие имаат несакани дејства, контраиндикации? Како правилно да се …