Showing: 1 - 1 of 1 Articles

Fish XXL – мислења, цена, каде да се купат, оригинални, или тоа е достоен за тоа?

На некои луѓе риболов е начин да се избега од проблемите, да се релаксираат, да се развивам, се многу на задоволство, а во овој случај не е толку важно како резултат на самиот процес. Но, за некој риболов е вистински спортски, возбудата, можност да се развие своите вештини и да ги донесат дома добар улов. …