Skip to content

Archive:

Estelle

Estelle – мислења, цена, каде да се купат, оригинални, или тоа е достоен за тоа?

Estelle – крем за подобрување на формата и цврстината на градите врз основа на природни фитоестрогени. Компоненти на крем е во насока на активно обновување на клетките на кожата. Производителот ветува дека во рок од 5 дена видливи и продолжен ефект. По завршувањето на курсот на градите се зголемува за 1-2 големини и изгледа помлада […]