убавина

Dietonica – мислења, цена, каде да се купат, оригинални, или тоа е достоен за тоа

Со проблемот со дебелината секој ден се соочуваат со се повеќе и повеќе луѓе од целиот свет. Оваа закана модерното општество ја допре секој трет човек во Русија. И тоа не е само дека дополнителна […]