Showing: 1 - 1 of 1 Articles

Choco Lite чоколадо за губење на тежината се ослободи од вишокот тежина!

& nbsp; ОПИС: чоколадно млеко Choco Lite е комплекс од природни состојки за слабеење, од кои секоја го подобрува дејството на едни со други. Резултатите ги надмине сите очекувања! нормализира метаболизмот Правилната исхрана Губење на тежината до 15-20 кг (во зависност од почетната вишокот на масти) Интензивно чистење на цревата и желудникот на отрови елиминација …