Showing: 1 - 1 of 1 Articles

Bliss Hair – мислења, цена, каде да се купат, оригинални, или тоа е достоен за тоа?

Bliss Hair систем за домашно маска среќни коса! Ова масло се базира на природни состојки, кои ќе им даде на секоја од компонентите на виталност и енергија, убавина и брилијантност. Сега вашата коса ќе блесне како рекламира. Им даде заштита од студот и жешкото сонце зраци, топол воздух, постојана боја, салон третмани и многу повеќе. …