Showing: 1 - 1 of 1 Articles

Acai Berry – мислења, цена, каде да се купат, оригинални, или тоа е достоен за тоа?

Acai бобинки се бразилската “superfruit”. Тие се родени во регионот на Амазон, каде што тие се главна храна. Сепак, тие неодамна се стекна со популарност на глобално ниво и се пофали за се особено корисни за здравјето и благосостојбата. Ова темно виолетова овошје сигурно пакети многу исхрана, и тоа дури и може да има некои …